cazare predeal vouchere de vacanta

Wiki Article



cazare predeal cu piscina exterioara incalzita
What an awesome area! Valentina is an excellent host, she manufactured us feel genuinely welcomed. The condominium is spotlessly clear, almost everything is new and properly cared for. From the kitchen you have got every thing you would need if you wish to cook - brand new pots, utensils - we ended up travelling with a baby, in order that they had been quite handy.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi personal din interior

Conditiile de zapada sunt excelente in Predeal oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor treatment se ocupa cu intretinerea partiilor.

The Spa space is great, by using cazare in predeal ieftina a pool, 2x jacuzzi and saunas. The breakfast is very wealthy and varied with a range of goodies to choose from.

The magnificent lodging, coupled with Remarkable support, manufactured our continue to be definitely unforgettable. The put is in a prime locale . We are able to’t hold out to return to Casa Hera on our following visit. Hugely advisable!

• Faci parte din clubul exclusiv al pasionatilor de calatorii Adresa de email nu este completata corect Vreau sa intru in club   Direct Bookinglanga tine de la rezervare pana la cazare

Printre facilități se numără smartTV, WiFi, Netflix, aer condiționat, terasă cu priveliște și parcare iar oaspeții se pot bucura de curtea generoasă, unde sunt amenajate un foișor și un grătar.

Pensiunea Casa Denis este o constructie noua knowledge in folosinta in 09.2013 si este situata in Predeal pe drumul spre Manastirea Sfantul Nicolae intr-o zona inconjurata de padure,cu o priveliste minunata.

Inexperienced Garden Villa cazare predeal cu piscina exterioara incalzita se află în Predeal, la mai puțin de 1 km de pârtia de schi Clăbucet, și oferă acces gratuit la World-wide-web WiFi și vedere la munte.

Cele 2 vile se afla cazare predeal holiday in Sinaia, intre Taverna Sarbului si Casa Schiorilor, la cativa metrii distanta de telegondola. Va punem la dispoziție și teacher de schi la prețuri avantajoase . Capacitatea de cazare este de 6 ...

Casele din copaci sunt atrăgătoare nu numai pentru unicitatea lor, ci și pentru confortul modern. În inside veți găsi paturi confortabile, o baie privată, un sistem de încălzire și un jacuzzi relaxant, de unde puteți privi stelele, munții cazare predeal pensiunea no 107 și asculta sunetele naturii. Ce este crucial de știut: nu există conexiune wi-fi la Net, iar semnalul telefonic nu este extraordinar de bun, așa că veți fi deconectat de la realitatea cotidiană și, pentru o vreme, veți fi mai aproape de natură: lumea ta, lumea greată. Porniți într-o călătorie intimateă prin peisajul rural românesc!

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in web site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

Situata in Predeal, la o altitudine de apasa aici 1070m, la numai ten moment de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

Report this wiki page